Meistä ~ Summary in Finnish

Tampere Cricket Club

Tampereen krikettiklubi perustettiin huhtikuussa 2000 ja osallistui ensimmäistä kertaa Suomen krikettiliiton, FCA:n, liigaan vuonna 2002 kahden vuoden kehitystyön ja harjoitteluotteluiden jälkeen.

Sijoitettuaan kunnioitettavalle neljännelle sijalle kahtena ensimmäisenä vuotenaan, joukkue sijoittui toiseksi vuonna 2004, voitti Suomen sisäkriketti turnauksen ja FCA liigan pronssimitallin vuonna 2005 ja oli vuoden 2006 mestari. Kaiken kaikkiaan joukkueeseen kuulluu pelaajia 13 eri maasta, ja tämä nuorekas, monikansallinen joukkue sijoittui jälleen neljänneksi vuonna 2007.

Toivotamme tervetulleeksi kaikki uudet jäsenet – noviiseista vanhoihin konkareihin – ja olemme erityisen kiinnostuneita esittelemään lajia ihmisille, joille peli on vielä tuntematon, joten olkaa yhteydessä. Halutessasi voit myös olla pelkkä kannatusjäsen!

Nautimme kriketin pelaamisesta ja sen opettamisesta ja pyrimme kehittämään krikettiä niin Tampereella kuin myös hieman kauempanakin. Monet ulkomaalaiset joukkueet ovat olleet vieraanamme pelaamassa Tampereella, ja olemme myös itse olleet pelaamassa Ruotsissa. Tärkeimmät tavoitteemme ovat kuitenkin:

  • edistää krikettiä ja kriketin arvoja Tampereella ja sen ympäristökunnissa,
  • kehittää klubin toimintaa ja pysyä kilpailukykyisenä Suomen krikettiliigassa.

Järjestämme harjoituksia sekä sisätiloissa että ulkona, ja voimme järjestää perusopetusta ja kursseja kaiken ikäisille aloittelijoille (englanniksi). Lisäksi järjestämme myös esimerkiksi tuomarointiopetusta.

Harjoitukset pidetään sisätiloissa talviaikaan ja ulkona pääsemme yleensä harjoittelemaan vapusta syyskuun puoleen väliin.

Lisätietoja löydät nettisivuiltamme osoitteesta http://trecc.co.nr/. Voit myös liittyä keskustelufoorumiimme. Voit rekisteröityä (ilmaiseksi) lähettämällä sähköpostia osoitteeseen trecc@yahoogroups.com.

Kaikki lajista kiinnostuneet mukaan toimintaan!